MayaClixFamily

Welcome to mayaclix

MayaClixFamily Forum

PAYEER Investiranje ( Vlozuvanje) na sopstveni sredstva i na Isplata na zaraboteni pari!

Started by Tamar4e Sep 06th, 2018 at 03:44
Tamar4e
Moderator
Honey Bee
Posts: 568
Sep 06th, 2018 at 03:44
Здраво дечки, гледам дека овие две прашања
се најпоставувани затоа сакам да објаснам
за двете прашања
1. Инвестирање , Вложување, најлесен
начин е преку Payeer, прво потребно
е да имате акаунт на овај payment processor,
односно можете да си отворите на
https://payeer.com/en/ и кликнувате на CREATE ACCOUNT
Детално објаснето како треба да пополнувате
за отворањето на интернет сметката имате на овај линк :
http://svedoshtva.novakariera.com/internetsmetka.html

Сега, од кога ќе си имате Payeer акаунт, се логирате на истиот и лево од менито кликнувате на ADD , Каде што пишува choose system одбирате тип на картичката , во Amount ја внесувате сумата што сакате да ја инвестирате и кликнувате на ADD
(Доколку имате картичка нд НЛБ банка потребно е прво да одите во најблиската експозитура да пополните барање за интернет трансакции во спротивно ќе ви го одбие трансферот!)
https://i.postimg.cc/J7Y4n9wS/10.jpg

Следно потврдувате
https://i.postimg.cc/wxNgq3VR/11.jpg

Внесувате податоци од вашата картичка како што е опишано на сликата и кликнувате PAY!
https://i.postimg.cc/4N5Cychy/12.jpg

Следно потребно е да ја верифицирате вашата картичка односно треба да им испратите слика ( сликана со мобилен ) од вашата картичка заедно со личен документ (лична карта или пасош) како што е на сликата подолу објаснето
https://i.postimg.cc/Pxm3cGWJ/13.jpg

Тоа е тоа, следно чекате да ви ја верифицираат картичката и да ви ги префрлат парите, тоа може да потрае од неколку часа до 24 часа ( лично мене ми ја одобрија за 5-10 минути, најверојатно ако е во работни часови одма ги одобруваат)
Еднаш штом средствата ви се достапни на Payeer сметката, следно за да ги ставите на сајтов кога сте логирани на MayaClixFamily лево од менито кликнете на ADD FUNDS во Method одберете Payeer во Amount внесете ја сумата која сакате да ја ивестирате , кликнете на SEND , и потоа на PAYEER дугмето што ќе се појави!
https://i.postimg.cc/TYGwBr63/14.jpg

Ќе ве однеси на нова страница тука одберете Payeer USD
https://i.postimg.cc/5N7Vpv9G/15.jpg

Следно ќе ве праша да потврдите односно само кликнувате на CONFIRM
и ќе ве однеси кон логирањето на Payeer односно си се логирате на вашиот Payeer
акаунт , и повторно потврдувате со кликнување на CONFIRM!
Тоа е тоа средствата веднаш ќе ви се појават на вашиот акаунт на MayaClixFamily и можете да ги користите за надоградба на членство, реферали итн....

КАКО ДА ГИ ИСПЛАТИТЕ ЗАРАБОТЕНИТЕ ПАРИ :
Минимална сума која можете да ја побарате како исплата е 10 долари. Штом ја имате таа сума лево од менито кога сте логирани кликнувате на WITHDRAW одбирате на кој Payment processor сакате да ја добиете исплатата и потврдувате!

Е сега бидејќи начинот за исплата на кешот се до ваша дебитна картичка е најлесен преку Payeer ќе објаснам за Payeer .
Штом ја добиете исплатата од MayaClixFamily средствата ќе се појават на вашата Payeer сметка следно треба да ги исплатите на ваша visa/master картичка, за да го направите истото се логирате на вашиот Payeer акаунт и кликнувате на TRANSFER , каде што пишува choose system одбирате visa или master card во зависност од вашата картичка
https://i.postimg.cc/4NLYtmD4/16.jpg

Внесувате сума и кликнувате на SEND, тоа е тоа, следно си чекате парите да ви легнат на трансакциона сметка ( односно картичката)
Со почит
Вашиот модератор
Тамара


« Last Edit: Mar 03rd, 2020 at 01:20 by Tamar4e »