MayaClixFamily

Welcome to mayaclix

MayaClixFamily Forum

Прашање до модераторот

Started by Vladimir1986 Dec 24th, 2021 at 16:25
Vladimir1986
Bumble Bee
Posts: 28
Received: $5.71
Balance: $9.40259
Referrals: 292
Dec 24th, 2021 at 16:25
Тамара моментално имам членство од прилика уште 10тина месеци, сакам да го вложам за поголемо членство . Прашањето ми е што би се случило со преостанатите 10 месеци што ги имам ако го унапредам членството??? Дали ќе ми се нулираат тие денови т.с. ќе ми бидат одземени? Благодарам .
Tamar4e
Moderator
Honey Bee
Posts: 574
Jan 15th, 2022 at 12:38
Здраво, испрати им тикет ќе ти ги рефундираат за преостанатите денови од предходното членство. Ако веќе имаше пратено, прати повторно имаја одредени технички проблеми, што им се губеше датата на податоци од тикети. Сега тоа е решено и се си функционира, така да испрати им тикет. Поздрав

Вашиот модератор
Тамара