MayaClixFamily

Welcome to mayaclix

MayaClixFamily Forum

Payeer deposit

Started by mar7inez90 Sep 13th, 2021 at 11:11
mar7inez90
Small sweat Bee
Posts: 2
Received: $0.00
Balance: $1.93174
Referrals: 43
Sep 13th, 2021 at 11:11
Ве молам за помош! Профилот на payeer ми е верификуван и имам средства на мастер картичка од Стопанска банка а цело време ми дава cancelled и не можам да префрлам средства на payeer. Им пишав и ми врстија дека картичките издадени во Македонија не ги прифаќаат, а знам дека сите префрлаат средства од дебитни картички. Знае ли некој каде е проблемот? Ви благодарам
Tamar4e
Moderator
Honey Bee
Posts: 571
Sep 14th, 2021 at 14:32
Здраво, ја истражив оваа работа, и да изгледа поради некои X причини Payeer не ни ги прифаќа нашите картички од МК. Ги известив Админите веќе работат на повеќе решенија , значи деновиве ќе може да се прави депозит директно со AdvCash каде може да се ставаат пари без никаков проблем од наши картички, исто така моментално тоа е возможно преку webmoney само овај е многу комплициран сајт и деновиве работам на детални инструкции за овај payment processor. AdvCash i Webmoney исто така си имаат своие дебитни пре-паид картички кои може да се порачаат за повлекување на заработените средства од било кој банкомат во светот. Во меѓу време на тие што им се брза да направат депозит, advcash.com/ регистрација, и таму направете депозит од картичка, потоа логирајте се на Payer и во ADD имате опција ADVcash provizijata e samo 0.5% да ги префрлите средствата од AdvCash на Payeer. И потоа од Payeer си правите депозит тука. Се надевам дека помогнав. Поздрав


Вашиот модератор
Тамара
mar7inez90
Small sweat Bee
Posts: 2
Received: $0.00
Balance: $1.93174
Referrals: 43
Sep 15th, 2021 at 09:09
Ти благодарам