MayaClixFamily

Welcome to mayaclix

MayaClixFamily Forum

Clenstva

Started by LidGo Apr 06th, 2021 at 11:54
LidGo
Ground Bee
Posts: 25
Apr 06th, 2021 at 11:54
Zdravo decki,
Prasanje do poiskusnite, momentalnoto clenstvo mi e Small sweat Bee kade imav moznost da iznajmam 50 referali, clenstvoto mi istekuva na 9ti April, dali dokolku go prodolzam ova clenstvo povtorno ke imam moznost da iznajmam uste 50 referali ili ke treba da si kupam povisoko clenstvo.
Pozdrav, ubav den
danielvladimirov
Small sweat Bee
Posts: 96
Apr 07th, 2021 at 11:44
Треба да си купиш повисоко членство ако сакаш да изнајмуваш повеќе реферали.
andrejstym
Carpenter Bee
Posts: 16
Apr 07th, 2021 at 12:46
Mora povisoko clenstvo, max kaj tebe e 50 iznajmeni referali
LidGo
Ground Bee
Posts: 25
Apr 07th, 2021 at 16:36
Fala :)
dimovicm
Small sweat Bee
Posts: 1
Received: $0.00
Balance: $3.31493
Referrals: 50
Apr 23rd, 2021 at 10:44
Здраво на сите,
Прашањето ми е следно: доколку членството не се продолжи на време, да речеме поради недостиг на средства, што се случува со рефералите ? Да бидам појасен: со членство во Small sweet bee level, сум купил 30 реферали. Не можам да го продолжам членството после 30 дена, и се враќам на Ground bee, каде се дозволени само 20 реферали. Што ќе се слѕчи со 10 рефетали додека не успеам повтоено да се вратам на повисокиот степен.
Благодарам однапред и
Tamar4e
Moderator
Honey Bee
Posts: 568
Apr 24th, 2021 at 07:52
Здраво, рефералите си остануваат. Поздрав


Вашиот модератор
Тамара
gocehristov
Ground Bee
Posts: 1
Apr 27th, 2021 at 07:27
Zdravo ako kupam clenstvo vo honey bee dalu ke mizam vednas da iznajmam max referali ili ke odi postapno toa na sekoj 6 dena i po kolku ke mozam da iznajmuvam na sekoj 6 dena. Prasanje za Tamara ili nekoj drug ako znae.
ccavdar
Honey Bee
Posts: 156
Received: $71.83
Balance: $50.4192
Referrals: 138
Apr 29th, 2021 at 23:02
Quote: gocehristov
Zdravo ako kupam clenstvo vo honey bee dalu ke mizam vednas da iznajmam max referali ili ke odi postapno toa na sekoj 6 dena i po kolku ke mozam da iznajmuvam na sekoj 6 dena. Prasanje za Tamara ili nekoj drug ako znae.


Na sekoi 6 dena ke mozes da iznajmis najmnogu 100 referali.