MayaClixFamily

Welcome to mayaclix

MayaClixFamily Forum

Prasanje za isplata LOCAL BANK

Started by andrejstym Mar 18th, 2021 at 23:37
andrejstym
Carpenter Bee
Posts: 16
Mar 18th, 2021 at 23:37
Local Bank (only for Serbia, North Macedonia, Albania , Bosnia and Herzegovina) Minimum $100

Dali nekoj moze da mi odgovori kako odi isplata preku ovaa opcija? kolku e provizija? sto treba da se napise vo praznoto mesto?
Blagodaram odnapred.
Tamar4e
Moderator
Honey Bee
Posts: 571
Mar 18th, 2021 at 23:59
Здраво, тоа е нова опција за исплата директно на трансакциона сметка во било која локална банка во наведените држави. По долги преговори и напор од моја страна од компанијата најдоја солуција за овие балкански држави за директна исплата на трансакциона сметка. Провизијата е иста како и исплатата на другите payment processors односно 2.9% од сумата, во празното поле потребно е да се внеси трансакционата сметка на која сакате да ви биде испратена исплатата и назив на банката од која ви е сметката! Како и исплатите кон другите payment процесори провизијата на процесорот ја покрива компанијата ( Значи кога се испраќаат пари пример да ви испратат на payeer трансфер кон вашата Payeer сметка постои провизија, оваа провизија сите други вебсајтови од овај тип ја оставаат да си ја плати членот што ги прима парите но не тука , тука си ја покрива самата компанија ) поради тоа што за ваков трансфер постои поголема фиксна провизија ( која ја покрива компанијата ) единствен услов е сумата да не е помала до 100 долари за да побарате исплата директно кон трансакциона сметка, не исплатливо и скапо им е на компанијата да испраќаат мали суми на овај принцип. Поздрав

Вашиот модератор
Тамара
andrejstym
Carpenter Bee
Posts: 16
Mar 19th, 2021 at 00:45
- ako dobro razbrav na suma od 100$ provizija ke mi bide naplatena samo 2.9$ toa e 2.9%
- (во празното поле потребно е да се внеси трансакционата сметка на која сакате да ви биде испратена исплатата и назив на банката од која ви е сметката!)
PRIMER: 1234 1234 1234 1234 NLB BANKA?
Stefanpetrusevik2
Small sweat Bee
Posts: 48
Mar 24th, 2021 at 08:41
Quote: Ivana2410
Zdravo, da prasham preku local bank direkno na smetka li ti stigat parite?

Да директно на на сметка стигаат само се зема провиизија од 2.9%
Pin4e
Honey Bee
Posts: 8
Mar 26th, 2021 at 09:19
A jas ne svativ... mora li da imase 100$ za isplata, pa da moze preku Local Bank ili moze i pomalku od 100 ama vo toj sluvaj ima provizija?
Stefanpetrusevik2
Small sweat Bee
Posts: 48
Mar 27th, 2021 at 10:50
Quote: Pin4e
A jas ne svativ... mora li da imase 100$ za isplata, pa da moze preku Local Bank ili moze i pomalku od 100 ama vo toj sluvaj ima provizija?

Мора да имаш барем 100
vesnamg
Honey Bee
Posts: 8
Apr 02nd, 2021 at 23:00
Quote: andrejstym
Local Bank (only for Serbia, North Macedonia, Albania , Bosnia and Herzegovina) Minimum $100

Dali nekoj moze da mi odgovori kako odi isplata preku ovaa opcija? kolku e provizija? sto treba da se napise vo praznoto mesto?
Blagodaram odnapred.
a
Kade ja I'ma.opcijata za isplata local bank? Vo withdraw? Koa ke pritisnam.na withdraw mi go dava Samo payeer
Fala na sekoj odgovor
Tamar4e
Moderator
Honey Bee
Posts: 571
Apr 03rd, 2021 at 06:55
Здраво, технички проблем е на некои членови не им ја дава, во секој случај со испраќање на support ticket веднаш го решаваат тој проблем. Поздрав

Вашиот модератор
Тамара
gorda10
Ground Bee
Posts: 5
Apr 23rd, 2021 at 13:41
Zdravo, nesto poveke, kako odi preku coin2send isplata ?
Ke kaze nekoj nesto?
« Last Edit: Apr 25th, 2021 at 17:39 by gorda10 »
Arkan
Honey Bee
Posts: 13
Apr 23rd, 2021 at 19:43
Vo personal settings neznam zasto ama mi vika deka imam nevaliden pasvord kako da go resam ovoj problem???