MayaClixFamily

Welcome to mayaclix

MayaClixFamily Forum

Исплата

Started by missmadness92 2020-11-18 at 13:25
5 replies to this topic
missmadness92
Honey Bee
Level: Level 1
Posts: 10
Здраво, пред кратко се обидов да повлечам пари на Payeer меѓутоа средствата ми беа вратени во main balance, дали некој знае зошто е тоа така?
Bella92
Small sweat Bee
Level: Level 1
Posts: 10
Quote: missmadness92
Здраво, пред кратко се обидов да повлечам пари на Payeer меѓутоа средствата ми беа вратени во main balance, дали некој знае зошто е тоа така?


Mozebi nemas odobreno limit od banka za internet transakciii proveri vo bankata
missmadness92
Honey Bee
Level: Level 1
Posts: 10
Quote: Bella92
Quote: missmadness92
Здраво, пред кратко се обидов да повлечам пари на Payeer меѓутоа средствата ми беа вратени во main balance, дали некој знае зошто е тоа така?


Mozebi nemas odobreno limit od banka za internet transakciii proveri vo bankata
missmadness92
Honey Bee
Level: Level 1
Posts: 10
Quote: missmadness92
Quote: Bella92
[quote source=missmadness92]Здраво, пред кратко се обидов да повлечам пари на Payeer меѓутоа средствата ми беа вратени во main balance, дали некој знае зошто е тоа така?


Mozebi nemas odobreno limit od banka za internet transakciii proveri vo bankata
[/quote]


Не е до тоа бидејќи парите воопшто не се префрлија на Payeer
marjanS
Killer Bee
Level: Level 1
Posts: 150
Received: $22,994.36
Balance: $430.8429
Referrals: 3975
Zdravo, najverojatno vo settings imas vneseno pogresen payeer ID, toa e edinstvena pricina dokolku ti ja vratat isplatata vo balance. Znavi vo settings treba da ti stoi Payeer ID sto izgleda vaka : P4324235 ili stavi go emajlot so koj se logiras na Payeer i ke nemas problem. Pozdrav
missmadness92
Honey Bee
Level: Level 1
Posts: 10
Quote: marjanS
Zdravo, najverojatno vo settings imas vneseno pogresen payeer ID, toa e edinstvena pricina dokolku ti ja vratat isplatata vo balance. Znavi vo settings treba da ti stoi Payeer ID sto izgleda vaka : P4324235 ili stavi go emajlot so koj se logiras na Payeer i ke nemas problem. Pozdrav


До тоа беше проблемот, фала ти за помошта