MayaClixFamily

Welcome to mayaclix

MayaClixFamily Forum
Forum MayaClixFamily   →   Members   →   MayaGrid Winnings!   →   GRID

GRID

Started by SnowQueen Dec 19th, 2019 at 22:52
midnightcowboy
Ground Bee
Posts: 30
Feb 25th, 2020 at 23:59
Quote: sekretar12
Quote: Aleksandra2205
Здраво ☺сакам да прашам колку време ви требаше за првата заработка јас кликам 4 месеци и едвај имам 2 долари .Дали грешам некаде ? Пздрав пријатен ден ☺

ISTO I MENE ME INTERSIRA ,ISTI SLUCAJ SUM I JAS-
Јас работам еве веќе 2 месеци и имам заработено преку 15$.
Директните реферали придонесуваат многу.
SnowQueen
Ground Bee
Posts: 105
Feb 26th, 2020 at 14:32
SnowQueen
Feb 26th, 2020 14:18:47
$0.050
SnowQueen
Ground Bee
Posts: 105
Feb 26th, 2020 at 14:33
SnowQueen
Feb 26th, 2020 14:21:46
$1.000
Vlepa
Ground Bee
Posts: 97
Feb 27th, 2020 at 10:46
GRID winner
« Last Edit: Feb 27th, 2020 at 10:49 by Vlepa »
Vlepa
Ground Bee
Posts: 97
Feb 27th, 2020 at 19:44
Quote: sekretar12
Quote: Aleksandra2205
Здраво ☺сакам да прашам колку време ви требаше за првата заработка јас кликам 4 месеци и едвај имам 2 долари .Дали грешам некаде ? Пздрав пријатен ден ☺

ISTO I MENE ME INTERSIRA ,ISTI SLUCAJ SUM I JAS


Според мене, пробај со вложување на сопствени средства, да го надоградиш акаунтот на Small sweat Bee, Miner Bee, Honey Bee и т.н. Напрај си своја стратегија и терај по тоа.. Позз, секое добро
SnowQueen
Ground Bee
Posts: 105
Mar 01st, 2020 at 20:25
SnowQueen
Mar 01st, 2020 20:18:54
$0.050
SnowQueen
Ground Bee
Posts: 105
Mar 03rd, 2020 at 16:35
SnowQueen
Mar 03rd, 2020 16:07:54
$0.050
1 dobivka denes
SnowQueen
Ground Bee
Posts: 105
Mar 03rd, 2020 at 16:36
SnowQueen
Mar 03rd, 2020 16:12:58
$0.050
2 dobivka denes
SnowQueen
Ground Bee
Posts: 105
Mar 03rd, 2020 at 16:37
SnowQueen
Mar 03rd, 2020 16:14:21
$0.050
3 po red deneska
maja83
Ground Bee
Posts: 1
Mar 03rd, 2020 at 19:50