MayaClixFamily

Welcome to mayaclix

MayaClixFamily Forum

Instrukcii za rabota za pocetnici / Zadaca od $2 za Makedonci /Level Sistem pogolema zarabotka za 46%/BESPLATNA KNIGA ZA SITE MAKEDONCI!

Started by Tamar4e 2019-06-02 at 09:16
3 replies to this topic
Tamar4e
Honey Bee
Level: Level 1
Moderator
Posts: 448
Детални почетни инструкии за работа на овај сајт каде имате објаснето све што ви е потребно за да започните со работа имате на овај линк :
http://mayaclixfamily.com/forum.php?topic=6203

Детално за задачата која носи заработка од 2$ и можат да ја изработуваат само Македонци имате тука : http://mayaclixfamily.com/forum.php?topic=6199

Детално за левел системот ( со кревање на левели на овај сајт се постигнуваат супер бенефиции и можете да ја зголемите заработката од вашите реферали за 46% ) имате тука :
http://mayaclixfamily.com/forum.php?topic=6200

По долги преговори со најуспешните ментори од Р.Македонија кои доделуваа бесплатни книги на нивните членови , се согласија нивните бесплатни книги да ги доделуваат на сите Македонци!!! За добивање на бесплатна книга " Од Нула До Финансиска Слобода" само испратете им порака на емаил : novakariera@yahoo.com со текст барање за бесплатна книга


Вашиот модератор
Тамара
« Last Edit: 2020-03-29 at 00:39 by Tamar4e »
dujakoska62
Ground Bee
Level: Level 1
Posts: 2
Quote: Tamar4e
Детални почетни инструкии за работа на овај сајт каде имате објаснето све што ви е потребно за да започните со работа имате на овај линк :
http://mayaclixfamily.com/forum.php?topic=6203

Детално за задачата која носи заработка од 2$ и можат да ја изработуваат само Македонци имате тука : http://mayaclixfamily.com/forum.php?topic=6199

Детално за левел системот ( со кревање на левели на овај сајт се постигнуваат супер бенефиции и можете да ја зголемите заработката од вашите реферали за 46% ) имате тука :
http://mayaclixfamily.com/forum.php?topic=6200

По долги преговори со најуспешните ментори од Р.Македонија кои доделуваа бесплатни книги на нивните членови , се согласија нивните бесплатни книги да ги доделуваат на сите Македонци!!! За добивање на бесплатна книга " Од Нула До Финансиска Слобода" само испратете им порака на емаил : novakariera@yahoo.com со текст барање за бесплатна книга


Вашиот модератор
Тамара
Pekar
Ground Bee
Level: Level 1
Posts: 3
nema link koj treba da go share na profil kako sto e opisano vo paid to signup offers
borosoko
Ground Bee
Level: Level 1
Posts: 1
Received: $0.00
Balance: $0.5846
Referrals: 10
Zdravo na site.Imam edno prasanje do poiskusnite.Koja e najdobra strategija za pocetnicite,so koe tempo da se kupuvaat referali i na kolku dena za pocetok da se prodolzuvaat.