MayaClixFamily

Welcome to mayaclix

MayaClixFamily Forum

Super PROMOCIJA : PLATI EDNO, DOBIJ DVE! + BESPLATNI DIREKTNI REFERALI!

Started by Tamar4e 2019-02-12 at 07:57
12 replies to this topic
Tamar4e
Honey Bee
Level: Level 1
Moderator
Posts: 299
Преведена најновата статија на Админ :

" Здраво, почитувани членови , ние имаме супер ПРОМОЦИЈА за вас денес!
Ја нарековме : "Плати едно, добиј две"
Во наредните две недели доколку купите членство, ние ќе ви го дуплираме!
Оваа промоција се однесува само на купени членства со инвестирани средства!

1. Доколку купите Small Sweat Bee ( 1 месец ) членство ќе добиете :
-2 МЕСЕЦИ од Small Sweat Bee членството + 3 Директни Реферали!

2. Доколку купите Honey Bee ( 365 денови односно 1 година ) ќе добиете :
- 2 ГОДИНИ Honer bee членство + 7 Директни Реферали + Професионален водич (ebook): "24/7 директни реферали на Auto Plilot" од оваа веб-страница: http://www.247directreferrals.com/, која доаѓа заедно со уште 21 е-книги за заработка на пари(Овај продукт кошта $27)!

3.Доколку купите Bumble Bee Или Carpenter Bee ( 365 денови или 1 година ) ќе добиете :
- 2 ГОДИНИ Bumble bee Или Carpenter Bee членство + 15 Директни Реферали +Професионален водич (ebook): "24/7 директни реферали на Auto Plilot" од оваа веб-страница: http://www.247directreferrals.com/, која доаѓа заедно со уште 21 е-книги за заработка на пари(Овај продукт кошта $27)!

4. Доколку купите Killer bee членство ( 365 денови или 1 година ) ќе добиете :
- 2 ГОДИНИ Killer bee членство + 30 Директни Реферали +Професионален водич (ebook): "24/7 директни реферали на Auto Plilot" од оваа веб-страница: http://www.247directreferrals.com/, која доаѓа заедно со уште 21 е-книги за заработка на пари(Овај продукт кошта $27)!

Членството Miner Bee не е понудено во оваа промоција!
За да ги добиете бонусите, послем депозитот, купете го членството што го сакате и испратете ни support ticket , ние мануелно ќе ги додадеме бонусите на вашиот акаунт!

Имајте прекрасен ден

Со почит
Админ ""
egger
Honey Bee
Level: Level 1
Posts: 1
Quote: Tamar4e
Преведена најновата статија на Админ :

" Здраво, почитувани членови , ние имаме супер ПРОМОЦИЈА за вас денес!
Ја нарековме : "Плати едно, добиј две"
Во наредните две недели доколку купите членство, ние ќе ви го дуплираме!
Оваа промоција се однесува само на купени членства со инвестирани средства!

1. Доколку купите Small Sweat Bee ( 1 месец ) членство ќе добиете :
-2 МЕСЕЦИ од Small Sweat Bee членството + 3 Директни Реферали!

2. Доколку купите Honey Bee ( 365 денови односно 1 година ) ќе добиете :
- 2 ГОДИНИ Honer bee членство + 7 Директни Реферали + Професионален водич (ebook): "24/7 директни реферали на Auto Plilot" од оваа веб-страница: http://www.247directreferrals.com/, која доаѓа заедно со уште 21 е-книги за заработка на пари(Овај продукт кошта $27)!

3.Доколку купите Bumble Bee Или Carpenter Bee ( 365 денови или 1 година ) ќе добиете :
- 2 ГОДИНИ Bumble bee Или Carpenter Bee членство + 15 Директни Реферали +Професионален водич (ebook): "24/7 директни реферали на Auto Plilot" од оваа веб-страница: http://www.247directreferrals.com/, која доаѓа заедно со уште 21 е-книги за заработка на пари(Овај продукт кошта $27)!

4. Доколку купите Killer bee членство ( 365 денови или 1 година ) ќе добиете :
- 2 ГОДИНИ Killer bee членство + 30 Директни Реферали +Професионален водич (ebook): "24/7 директни реферали на Auto Plilot" од оваа веб-страница: http://www.247directreferrals.com/, која доаѓа заедно со уште 21 е-книги за заработка на пари(Овај продукт кошта $27)!

Членството Miner Bee не е понудено во оваа промоција!
За да ги добиете бонусите, послем депозитот, купете го членството што го сакате и испратете ни support ticket , ние мануелно ќе ги додадеме бонусите на вашиот акаунт!

Имајте прекрасен ден

Со почит
Админ ""

здаво би сакала да прашам јас купив членство пред некој ден дали оваа понуда важи и за мене
« Last Edit: 2019-02-12 at 11:48 by egger »
vladimirjosifoski
Ground Bee
Level: Level 1
Posts: 1
Malku e glupo ,koja e razlikata od kupuvanje so extra cash ( posebna uplata ) i so kupuvanje od account balance?!?
Parite sekako se na spstvenikot na smetkata zashto promocijata bi se odnesuvala samo za vnesuvanje na "svez" cash???
smajli84
Honey Bee
Level: Level 1
Posts: 6
jas veke imam clenstvo,da kupam poglemo clenstvo dali ke go iskoristam bonusot?
despispiro
Honey Bee
Level: Level 1
Posts: 48
Quote: smajli84
jas veke imam clenstvo,da kupam poglemo clenstvo dali ke go iskoristam bonusot?

Bi trebalo da
Tamar4e
Honey Bee
Level: Level 1
Moderator
Posts: 299
Quote: smajli84
jas veke imam clenstvo,da kupam poglemo clenstvo dali ke go iskoristam bonusot?


Да ќе го искористиш. Поздрав

Вашиот модератор
Тамара
ivana01
Honey Bee
Level: Level 1
Banned
Posts: 5
This user has been banned because of violating the Terms Of Service. All his posts have been deleted.
MayaClixFamily Team.
Tamar4e
Honey Bee
Level: Level 1
Moderator
Posts: 299
Quote: ivana01
Prasanje do moderatorot- jas pred 6 dena vloziv sredstva , kupiv honey bee , pisav na support i trebase za 2 dena da go dobijam bonusot od promocijata, no eve veke 6 dena pominaa i nisto...?

Blagodaram


Не се грижи бонусот ќе ти биде доделен. Деновиве правеја upgrade на сајтот затоа е малиот застој, денес до крајот на денот ќе ти биде доделен. Поздрав

Вашиот модератор
Тамара
ivana01
Honey Bee
Level: Level 1
Banned
Posts: 5
This user has been banned because of violating the Terms Of Service. All his posts have been deleted.
MayaClixFamily Team.
despispiro
Honey Bee
Level: Level 1
Posts: 48
Do koga tocno trae promocijava?