MayaClixFamily

Welcome to mayaclix

MayaClixFamily Forum

Minutestaff-Warnings

Started by JasminaSZ 2018-11-08 at 13:33
2 replies to this topic
JasminaSZ
Ground Bee
Level: Level 1
Posts: 27
Your Account Has: 2 Warnings

Sto znaci ova i od sto bi mozelo da se desi? Mi se pojavuva vo Minutestaff
Da ne me baniraat slucajno? :(
Jelge
Ground Bee
Level: Level 1
Posts: 61
И мене ми се појави 1Warnings во неделата и вчера, паузирав 1 ден со работа и се врати на 0. Сега продолжив, но внимателно, сигурно негде сум брзала, не сум почекала 10 секунди, 20 секунди, колку требало или сл. Сигурно за некоја грешка ги праќаат, затоа работи ги внимателно задачите.
JasminaSZ
Ground Bee
Level: Level 1
Posts: 27
Quote: Jelge
И мене ми се појави 1Warnings во неделата и вчера, паузирав 1 ден со работа и се врати на 0. Сега продолжив, но внимателно, сигурно негде сум брзала, не сум почекала 10 секунди, 20 секунди, колку требало или сл. Сигурно за некоја грешка ги праќаат, затоа работи ги внимателно задачите.


Fala Jelge